7 Nisan 2011 Perşembe

Son Düzlük

http://i.cdn.turner.com/nba/nba/2010/news/features/art_garcia/03/21/celtics.bench/celtics.jpg 

NBA'de normal sezonun sonuna yaklaşıldıkça üst sıralar daha karışık bir hal almaya başlıyor. Dün gece Miami ve Lakers yenildi .Miami'nin mağlubiyetiyle Boston Doğu'da tekrar 2. sıraya çıktı. Bizim çok büyük olasılıkla eşleşeceğimiz iki takımın mücadelesinde Knicks deplasmanda Sixers'ı yendi ve 6.sırayı ele geçirdi. 

http://farm5.static.flickr.com/4133/5071483317_8cc4da70c2.jpg


Bu gece Chicago - Boston maçı var . Benim gözümde sezonun en önemli maçı . Chicago'yu artık yakalama şansımız yok ama Miami Heat sadece 0.5 maç gerimizde ve benim için daha da önemlisi Lakers'la aramızda sadece 0.5 maç var . Bu maçı kazanmak hem Doğu 2.si olmak için hem de olası bir final serisinde Lakers'a karşı saha avantajı kazanmak açısından çok değerli. Ayrıca yeni yetme Chicago'ya mesaj vermek için de güzel bir fırsat.  

Chicago San Antonio ile birlikte ligde kendi evinde en az mağlubiyet alan takım . Bu nedenle maç çok zor gececek ama tam 1 hafta önce Spurs'u deplasmanda yenen de bizdik . Büyük maçlarda oynadığımız gibi oynamaya devam edersek kazanmamak için hiç bir sebep yok .





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder