7 Şubat 2011 Pazartesi

Daniels Korkuttu


M.Daniels Orlando maçının 2.periyodunda Gilbert Arenas'la çarpıştı ve bir anda yerde kaldı. İlk başta pozisyonu gördüğümde önemli birşey olmadığını düşünmüştüm ama Daniels uzun süre yerden kalkamadı ve sahaya sedye getirildi . Hareket etmesin diye iyice sarıldı Daniels ve ortaya çok korkutucu bir görüntü çıktı . Başta takım arkadaşları olmak üzere herkes onu öyle görünce çok büyük şok yaşadı. Etrafındakilerin endişeli bakışları, acaba çok ağır bir sorun mu düşüncesini akla getirdi ama neyse ki korkutulduğu kadar büyük bir sorun olmadı . Yapılan açıklamaya göre omuriliğinde bir sorun varmış ve en az 1 ay forma giyemeyecekmiş . Genel durumunun iyi olduğu da belirtildi .

Geçen sezon konferans finalinde yine Orlando'ya karşı ciddi bir sakatlık yaşamıştı . Bu sezon benchten gelip fena oynamıyordu . Çok büyük bir talihsizlik yaşadı Quiz. Umarım en yakın sürede takıma geri döner .

Takım olarak 2 ve 3 numarada kadro sorunu yaşıyorduk zaten sezon boyunca , Daniels'ın sakatlığıyla bu sorun daha da artacak . Önümüzdeki günlerde bir takas görebiliriz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder