9 Aralık 2011 Cuma

Big Baby Out , Brandon Bass In



Az önce açıklanan habere göre Celtics , sözleşmesi biten Glen Davis ile sözleşme imzaladı ve kendisini Brandon Bass karşılığında Orlando Magic'e takas etti . Davis'in Orlando'dan ne kadar ücret alacağı henüz belirsiz . Bass'in 1 sene opsiyonlu 2 senelik sözleşmesi var bu süre içinde sene başına 4 milyon $ kazanacak Celtics'ten.

İki oyuncu birbirine oldukça benzer özelliklere sahip . Özellikle istatistiki anlamda nerdeyse birbirlerinin ikizi : Brandon Bass'in geçen sezonki ortalamaları 11.2 sayı 5.6 ribaund . Davis'in geçen seneki ortalamaları 11.7 sayı 5.4 ribaund . ( Kariyer istatistiklerinde de aynı benzerlik var ) Bass , Davis'e göre biraz daha iyi bir şutör ve daha atlet . İyi bir rol ve takım oyuncusu .  Celtics'in ihtiyaçlarını düşünürsek Davis'den daha uygun bir uzun olduğunu söylemek yanlış olmaz . Ayrıca Baby'nin sözleşmesi de muhtemelen Bass'ten daha tuzludur.(6-8 milyon arası olduğunu tahmin ediyorum . ) Umarım çok başarılı olur . 

Big Baby , Celtics'e çok değerli hizmetler verdi ve terinin son damlasına kadar mücadele etti ama buraya kadarmış . Kendisini çok özleyeceğimiz kesin , umarım herşey istediği gibi olur . Kendisine bir kaç video ile veda edelim :










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder