3 Aralık 2011 Cumartesi

Celtics Reggie Evans'ın Peşinde



Malum,  sezonunun başlamasına kısa bir süre kaldı . Danny Ainge de çaylaklar dışında sadece 6 tane sözleşmeli oyuncusu bulunana Celtics'e takviye yapmak için çalışmalara başladı . Dedikodulara göre Celtics; Shane Battier, Carl Landry , Chuck Hayes gibi isimlerle ilgileniyor . Bugün o isimlere bir kişi daha katıldı :   Reggie Evans 

Ainge basın toplantısında ,kadroya katmak istedikleri oyunculara mini-mid level kontrat önereceklerini söylemişti . Bu da hayliyle teklif götürülebilecek oyuncu sayısını azalttı ve yetenek profilini küçülttü . Ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. Reggie Evans ligin yetenek anlamında en zayıf oyuncularından biri . Ayrıca halk içinde ''beynini yemiş'' diye nitelediğimiz adamlardan biri . Tek artısı mücadelesi ve hırsı . 


Takım olarak en büyük eksiğimiz hiç şüphesiz uzun pozisyonunda ama Reggie Evans bu eksiği giderme konusunda katkı verecek bir isim değil kesinlikle. Karakter olarak Celtics'te pek yabancılık çekmeyecektir ama bizim artık bu uzun sorununa daha kalıcı çözümler bulmamız gerekiyor . Belki Jeff Green'in kullanıldığı bir Nene Hilario takası denenebilir . Ayrıca ilgilenilen isimler içerisinde Carl Landry benim favorim ve Celtics'e çok katkı vereceğini düşünüyorum . Neyse efendim lokavtın bittiğine dair resmi anlaşma imzalandıktan sonra bazı şeyler daha net ortaya çıkmaya başlar .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder