28 Ocak 2011 Cuma

Portland Maçı Sonrası Görüşler

http://cache.boston.com/resize/bonzai-fba/Globe_Photo/2008/06/07/1212886026_9546/539w.jpg 

Doc Rivers : Çok fiziğe dayalı bir maç oldu . Oyunun böyle olması hoşumuza gitti , çünkü bu bizim tarzımız . Perkins bu gece harika oynadı . O nedenle olabildiği kadar oyunda tutmaya çalıştım onu . 
Sanırım Paul rakip takımdan bir arkadaşıyla dizdize çarpıştı ve o nedenle oyundan çıktı . Röntgenlerine bakıp ne yapacağımız konusunda karar vereceğiz .


Kendrick Perkins : Olmak istediğim seviyede değilim ama gün geçtikçe iyiye gidiyorum . Ağrılarımda gün geçtikçe azalıyor . Sanki 6 aylık bir tatile çıkmış ve yeni dönmüş gibi hissediyorum kendimi .

Ray Allen : Çok fiziksel bir maç oldu . Geri adım atmadık . 3.periyotta topu iyi paylaştık ve pota altını iyi kullandık .  Perkins'in takıma dönüşü çok önemli . Yakında Shaq ve Delonte de takıma dönecek . Onlar döndüğünde daha da iyi olacağız .

Portland Koçu Nate McMillan : Celtics harika bir takım . Bu takımı şampiyon olmak için kurdular ve bu yolda ilerliyorlar . Bu gece iyi oynadık ama Boston'un hücumda çok fazla opsiyonu var ve biz hepsini durduramadık .



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder